Handelsbetingelser

1. We’ll Deal ejes og drives af firmaet:

Combio Media IVS
Industriparken 18
2750 Ballerup

CVR-nr.: 39335352

2. Ved gennemførsel af køb på We’ll Deal accepterer du samtidig vore handelsbetingelser og bekræfter at du er mindst 18 år gammel. Hvis du er yngre, skal dit køb foretages af en forælder.

2a. Ved bestilling af Rabatkupon til behandling betaler du først, når du anvender kuponen i klinikken. Bestil tid til behandling som angivet og vis din rabatkupon før behandling.

3. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Betalinger kan kun ske med betalingskort, kreditkor eller på delbetaling med VIABILL.

Vi modtager VISA-Dankort, VISA, VISA Elektron og Mastercard. 

Gebyrer:  Alle betalinger med kort er gebyrfrie – We’ll Deal betaler gebyret.

Combio Media anvender QuickPay som betalingsgateway og har ikke adgang til dine kortoplysninger. Der kan ikke trækkes et større beløb, end du har godkendt ved handlen. 

Betaling for din ordre trækkes altid med det samme på din konto da du køber et værdibevis, som bliver leveret via mail umiddelbart efter betaling.
Du kan også downloade værdibeviset fra kvitteringssiden efter betaling.

Værdibeviser kan efterfølgende benyttes til en række tjenester, som kan være fysiske produkter, behandlinger eller ophold.


4. Umiddelbart efter købet afsender vi en mail med kvittering på købet, samt en mail med værdibevis eller rabatkupon.
Kvittering / værdibevis / rabatkupon kan også downloades direkte fra hjemmesiden umiddelbart efter købet.
Bemærk at nogle mailservere anser mails med vedhæftet pdf-fil som spam, så du risikerer ikke at modtage disse, med mindre du har godkendt welldeal.dk som en sikker afsender.

5. We’ll Deal er mellemmand mellem annoncøren (f.eks. produktleverandør, klinik eller hotel). We’ll Deal formidler annoncørens tilbud og det er annoncørens ansvar at levere ydelsen, der er annonceret i beskrivelsen og med de betingelser, der er angivet.

6. Værdibevisets / Rabatkuponens gyldighedsperiode står under Betingelser på dealen og vil også stå på værdibeviset.

7. På We’ll Deal har du altid 14 dages fortrydelsesret på et Wellness-værdibevis. We’ll Deal tilbagefører det fulde beløb til det kort der er betalt med.

Send en mail til info@combio.dk med angivelse af ordrenummer fra kvitteringen inden 14 dage, hvis du ønsker at annullere handlen og få pengene retur. Vi tilbagefører beløbet indenfor 3 hverdage.
Eller benyt standardfortrydelsesformularen, som du kan downloade her

OBS: Når du har indløst værdibeviset hos vore samarbejdspartnere, er det ikke længere muligt at fortryde købet af værdibeviset. Dette gælder også i de tilfælde, hvor værdibeviset indløses inden udløbet af fortrydelsesretten.

8. Reklamationsret
Du har 24 måneders reklamationsret på værdibeviset, eller så længe beviset er gyldigt.

Opstår der fejl eller problemer med et købt værdibevis eller ved indløsningen heraf, vil vi hjælpe dig med at finde en løsning. Kontakt os hurtigst muligt på info@combio.dk

Da We'll Deal blot formidler partnernes tilbud på behandling / ophold / produkt, kan We’ll Deal / Combio Media IVS ikke gøres ansvarlig for kvaliteten af behandlingen eller leverancen. Du skal derfor som udgangspunkt klage til den pågældende annoncør. We’ll Deal vil dog forsøge at hjælpe dig så langt vi kan, og du kan derfor sende os en klage på info@combio.dk senest 8 dage efter, at du har benyttet dit værdibevis.

We’ll Deal er ikke erstatningsansvarlig for skader på dig ved behandling, ved brug af leveret produkt, ved forsinkelser eller fejl fra leverandørens side, ved mangler i forhold til den beskrevne behandling eller produkt.

9. Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over en behandling eller et ophold, skal du reklamere til annoncøren / leverandøren / behandleren.

Hvis du har problemer med at komme igennem med en klage til produktleverandør, behandler eller opholdssted, kan du kontakte We’ll Deal.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk

10. Lovgivning og værneting
We’ll Deal / Combio Media IVS er underlagt dansk lovgivning hvad angår forbrugerrettigheder, kreditkøb, aftaleret og eventuelt fremtidige regler, som er relevante.
We’ll Deal / Combio Media IVS vil altid følge henstillinger, anvisninger og afgørelser fra Forbrugerombudsmanden og Forbrugerklagenævnet.
Tvister afgøres efter dansk ret.

11. Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med We’ll Deal, har vi brug for dit navn, telefonnummer og e-mail adresse. Ved køb af værdibevis på fysiske produkter også din adresse.

Bemærk at We’ll Deal IKKE har registreret dit kreditkortnummer - du indtaster det kun i betalingsmodulet, Quickpay.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Combio Media IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren, programmører og bogholderi for Combio Media IVS har adgang til de oplysninger der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.welldeal.dk er Direktør Preben Madsen.
Oplysninger afgivet til www.welldeal.dk videregives eller sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse og postnummer. E-mailadressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Combio Media IVS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Combio Media IVS via e-mail til info@combio.dk.